Печінкова ковбаса – делікатесна страва, яка за своїми смаковими властивостями перевершує будь-який магазинний продукт. У процесі приготування страви, ви можете використовувати улюблені види м’яса, спеції та зелень.
Як приготувати печінкову ковбасу в домашніх умовах і на які моменти варто звернути увагу, ми вам розкажемо у даній статті.
Запропоновані рецепти смачної печінкової ковбаси дуже прості, тому з процесом готування навіть у кулінарів-початківців не виникне жодних проблем. Щоб приготувати дійсно смачну і ароматну страву, потрібно використовувати тільки свіжі яловичі, свинячі або курячі субпродукти.
Щоб самостійно приготувати делікатес, знадобиться таке кухонне приладдя:
Кожен рецепт приготування цієї страви передбачає використання різних «в’яжучих» продуктів.
У деяких рецептах використовується манка, в інших – гречка.
Приготування ковбаси в кишці завжди починається з попередньої обробки натуральної кишки.
Спосіб обробки залежить від виду кишок:
Даний рецепт приготування печінкового делікатесу передбачає додавання курячих субпродуктів. На приготування піде не більше півгодини, тому навіть дуже зайнята господиня зможе почастувати рідних смачною і ароматною стравою.
Інгредієнти:
Процес приготування:
Домашні ковбаски, приготовані таким способом, можна подавати разом зі стручковою квасолею, сочевицею або картопляним пюре.
Можна зробити печінкову ковбасу в домашніх умовах і без використання кишок. Даний рецепт дозволяє швидко і без проблем приготувати апетитну страву не використовуючи м’ясорубку зі спеціальною насадкою.
Інгредієнти:
Процес приготування:
Цей рецепт неодмінно сподобається тим, хто має мало часу на готування. Адже, на приготування ковбасок за цим рецептом піде не більше 30 хвилин.
Печінкові ковбаси з манною крупою виходять дуже соковитими і ароматними. Ними не соромно прикрасити святковий стіл і порадувати друзів та знайомих.
Для приготування нам потрібні такі інгредієнти:
Процес приготування:
Ніжні і соковиті ковбаски з манкою можна прикрасити свіжою зеленню і подавати з відварним рисом, картопляним пюре або різотто без м’яса.
Щоб приготувати печінкові ковбаси з вареною гречкою в домашніх умовах, потрібні свинячі субпродукти і кишки.
Інгредієнти:
Процес приготування:
Приготувати смачні домашні печінкові ковбаси в свинячий кишці дуже просто і вдасться навіть далеким від готування господиням. Смачного!
Легка в приготуванні і дуже смачна всім рекомендую спробувати пригодувати моя вся родина в захваті від смаку навіть донька яка не любить печінку