Смачні та хрусткі чіпси, приготовані в домашніх умовах, відрізняються від промислових аналогів натуральними інгредієнтами і використанням невеликої кількості олії. Приготувати їх можна в вафельниці, духовці або мікрохвильовій печі.
Розглянемо всі можливі варіанти виготовлення чіпсів в домашніх умовах.
Інгредієнти:
Приготування:
Цього часу цілком достатньо, для того щоб картопля підрум’янилася і стала хрусткою.
Інгредієнти:
Приготування:
Інгредієнти:
Приготування:
Почистити і промити картоплю. Потім нарізати її спеціальною овочерізкою тонкими пластинками завтовшки близько двох міліметрів. Додати рослинне масло і покласти за смаком спеції, все ретельно перемішати рукою.
Деко застелити пекарським папером, обробити олією і викласти скибочки. Поставити в розігріту духовку і випікати близько 20 хвилин при 200 градусах.
Інгредієнти:
Приготування:
Поставити духовку розігріватися до 100 градусів. М’ясо нарізати тонкими скибочками, покласти в будь-який емальований посуд. В мисочці змішати карі, цукровий пісок, мелений коріандр і роздавлений часник.
Залити суміш спецій соком лимона і соєвим соусом, ретельно перемішати. Обваляти шматочки м’яса в маринаді, помістити на решітку, а саму сітку поставити на деко, покрите папером для випічки, щоб вся волога і жир туди стікали.
Такі м’ясні ласощі готуються близько 40 хвилин.
Інгредієнти:
Приготування:
М’ясо помити, очистити від плівок, заморозити і нарізати. Укласти шматочки в пакет і залити сумішшю соусів, рідкого диму і спецій. Повернути м’ясо в холодильник і залишити маринуватися до шести годин. Дістати шматочки з пакету і обсушити паперовим рушником.
Розкласти на деко для випікання і поставити в духовку на годину при ста градусах.
Склад:
Приготування:
У невеликій мисці змішати всі спеції і соуси, отриману суміш додати у фарш. Ще раз все добре перемішати і залишити маринуватися на ніч у холодильнику. Маринований фарш рівномірно розподілити тонким шаром на накритому фольгою деко.
Поставити м’ясо в духовку на 25 хвилин при ста градусах. Коли поверхня м’яса висохне, зняти шар з фольги і нарізати кухонними ножицями. Отримані м’ясні квадратики помістити на гриль до тих пір, поки вони не стануть золотисто-карамельного кольору.
Сьогодні ви дізналися, як приготувати картопляні чіпси в домашніх умовах. Погодьтеся, домашні ласощі набагато смачніше, корисніше і економніше!