Рецептів для скороварок, дуже багато. Це неспроста, адже господині вже змогли оцінити її гідності. Гаряче в них виходить ніжним і смачним! Особливо соковитим виходить м’ясо. Один з дуже смачних і ніжних страв – курка в скороварці з часником та морквою.

Для приготування нам знадобиться:

  • курячі гомілки – 7-8 штук
  • морква – 2 шт.
  • часник – 12 зубчиків
  • сіль
  • рослинне масло
  • каррі

Необхідно порізати кожен зубчик часнику на чотири частини.

Потім почистити і порізати моркву на брусочки або кубики.

курку Помити і покласти в миску. Додати моркву, часник, пів чайної ложки каррі, посолити, все добре перемішати.

Курку необхідно залишити в мисці на 20 хвилин, так вона встигне трохи замаринуватися. Потім викладаємо все в чашу скороварки і додаємо столову ложку масла. Ставимо режим «м’ясо», на 21 хвилину. Апетитна курочка з часником та морквою готова!

Курка з морквою і часником