Яловичі реберця з баклажанами і часником, запечені у фользі, відмінно підійдуть як до святкового, так і повсякденного столу. Пікантний смак цієї страви не залишить байдужими.
Для приготування нам знадобиться:
Для початку підготуємо лист, на якому будемо запікати реберця. Кладемо на дно дека фольгу, так щоб залишився край, яким можна будемо обернути блюдо. Потім ріжемо на шматочки реберця і складаємо їх у фольгу на деко. В реберця видавлюємо часник, перчимо і солимо. Все добре перемішуємо й даємо постояти м’яса 15-20 хвилин.
Тим часом, кубиками ріжемо баклажани. Шкірку з баклажана зрізати не потрібно. Перемішуємо баклажани з реберцями, і добре закриваємо фольгою, підгинаючи краю. Потім ставимо нашу страву в розігріту до 180 градусів духову піч на 70 хвилин. Пікантні яловичі реберця з часником і баклажанами готові!