Тушковані страви в скороварці виходять особливо смачно. Хочу розповісти один дуже смачний і ніжний рецепт тушкованої картоплі з м’ясом і грибами. Цей рецепт для скороварки дуже простий, картопелька виходить ніжною і ароматною.
Для приготування нам знадобиться:
Робимо свого роду соус для картоплі. Миємо та ріжемо середніми шматочками печериці.
Потім дрібно шаткуємо цибулю.
Викладаємо цибулю і гриби в миску, додаємо в неї 4 столових ложки сметани, все добре перемішуємо. Потім додаємо ? склянки води, добре солимо і розмішуємо.
Тим часом середніми кубиками ріжемо картоплю.
Такими ж кубиками нарізаємо м’ясо.
Викладаємо в чашу скороварки м’ясо і картоплю.
Потім додаємо гриби в сметанному соусі і все добре перемішуємо. Кладемо 2 лаврових листа і ставимо на режим «м’ясо», на 21 хвилину. Смачна, ароматна картопелька з м’ясом і грибами готова!