Тушковані страви в скороварці виходять особливо смачно. Хочу розповісти один дуже смачний і ніжний рецепт тушкованої картоплі з м’ясом і грибами. Цей рецепт для скороварки дуже простий, картопелька виходить ніжною і ароматною.

Для приготування нам знадобиться:

  • картопля – 6-7 штук
  • яловичина – 500 г
  • печериці – 300-400 грам
  • цибуля ріпчаста – 1 штука
  • сіль
  • сметана
  • лавровий лист

Робимо свого роду соус для картоплі. Миємо та ріжемо середніми шматочками печериці.

Потім дрібно шаткуємо цибулю.

Викладаємо цибулю і гриби в миску, додаємо в неї 4 столових ложки сметани, все добре перемішуємо. Потім додаємо ? склянки води, добре солимо і розмішуємо.

Тим часом середніми кубиками ріжемо картоплю.

Такими ж кубиками нарізаємо м’ясо.

Викладаємо в чашу скороварки м’ясо і картоплю.

Потім додаємо гриби в сметанному соусі і все добре перемішуємо. Кладемо 2 лаврових листа і ставимо на режим «м’ясо», на 21 хвилину. Смачна, ароматна картопелька з м’ясом і грибами готова!

Тушкована картопля з м'ясом і грибами