Річкова риба може виявитися дуже смачною, якщо правильно її приготувати. Є дуже простий і апетитний рецепт. Щука запечена у фользі з овочами відмінне блюдо багате фосфором і вітамінами. Соковита і смачна, відмінно підійде для домашнього столу.

Для приготування нам знадобиться:

  • щука
  • моркву
  • цибуля ріпчаста

Рибу добре почистити і помити. В ідеалі, краще прибрати хребет і всі дрібні кісточки. Покласти на фольгу, посоливши. Тим часом почистити цибулю і моркву. Овочі нейтралізують річковий присмак риби, роблять її більш соковитою і ніжною.

Цибулю нарізати кільцями, моркву кружечками. Начинити щуку морквою, розкласти цибулю. Потім її необхідно герметично загорнути у фольгу, щоб вода не витікала і готувалася у власному соку. Поставити в духовку на 30 хвилин.

Смачна і корисна рыбказапеченная з овочами готова. Приємного апетиту!