Незважаючи на те, що багато хто вважає такого роду продукти потрухами, це блюдо дуже смачне і незвичайне. Раніше ці курячі шлунки вважалися делікатесом. Хочу розповісти простий і апетитний рецепт. Така підлива – відмінне дієтичне блюдо!
Для приготування нам знадобиться:
Шлунки необхідно добре промити, почистити якщо вони не чищені. Потім покласти в каструлю і залити водою так, щоб їх ледве приховав. Поставити на повільний вогонь і варити протягом 40 хвилин. Шлунки необхідно варити довго, щоб вони були жорсткими.
Поки наш основний інгредієнт готується, робимо обжарку. Потрібно дрібно порізати цибулю і потерти на середній терці моркву. Цибулю обсмажити, потім додати до нього моркву і ще трохи обсмажити.
Після того, як шлунки стали м’якими додаємо обжарку і тушкуємо ще хвилин 10, солимо за смаком. Якщо Ви любите густу підливу можна додати ложку борошна.
Для гарніру до підливі з курячих шлунків добре підходить картопляне пюре.