Дуже смачний рецепт підливи з курячих грудок з печерицями, з’явився в моїй кулінарній книзі, зовсім випадково. І дуже скоро став улюбленим. Підлива на смак нагадує жульєн. Блюдо виходить дуже ніжним, як і підлива з курячих шлунків з болгарським перцем. Готується дуже просто.
Для приготування нам знадобиться:
Ріжемо куряче м’ясо невеликими шматочками. Висипаємо їх у глибоку сковороду з розігрітим рослинним маслом. Обсмажуємо з усіх боків до трохи золотистого кольору.
Тим часом дрібно ріжемо печериці і шаткуємо цибулю. Обсмажуємо печериці 5 хвилин на розігрітому маслі. Потім додаємо до них цибулю і обсмажуємо до золотистого кольору цибулі.
Додаємо гриби з цибулею до курки. Перемішуємо і залишаємо на 5 хвилин, обсмажуючи на повільному вогні. Це потрібно для того, щоб м’ясо встигло увібрати в себе ароматний соус.
Додаємо до курочці сметану, добре перемішавши і додавши трохи води. Солимо, посипаємо сухою зеленню, закриваємо кришкою і тушкуємо 20 хвилин. Апетитна підлива готова!