З морепродуктів можна приготувати дуже багато смачних і корисних страв. Страви з морепродуктів – це не тільки смачні обіди, але і джерело йоду, одного з найважливіших мікроелементів. Одне з моїх улюблених страв – морепродукти під вершковим соусом з зеленню. Готується вона дуже легко і швидко.
Для приготування нам знадобиться:
Для початку добре моєму морепродукти. Викладаємо їх у ківш або невелику каструлю, заливаємо вершками. Доводимо на невеликому вогні до кипіння.
Нарізаємо дрібно кріп. У киплячі вершки додаємо борошно і кріп, солимо за смаком. Варимо на повільному вогні 8-10 хвилин. Морепродукти не люблять довгого варіння. Не потрібно їх варити довше 10 хвилин, так вони збережуть свій смак і корисні властивості.