Я, як людина, яка дуже любить рибу, хочу запропонувати Вам ще один рецепт, що містить цей продукт. Тушкований минтай в сметані з цибулею і морквою. Рецептів приготування минтая величезна кількість, але я дуже люблю саме цей, так як риба виходить м’якою і соковитою. Рецепт дуже простий.

Для приготування нам знадобиться:

  • 500 грам філе минтая
  • сметана
  • цибуля ріпчаста
  • моркву

Филенеобходимо помити і нарізати великими шматочками. Укласти в глибоку сковороду. Потім в мисці приготувати сметанний соус. Налити трохи кип’яченої води і додати 5-6 столових ложок сметани, все добре перемішати і вилити на рибу, так щоб її було видно.

Завдяки сметанному соусу рыбкаполучается особливо ніжною. Поставити на повільний вогонь, на 20-30 хвилин. Тим часом потрібно дрібно порізати цибулю і потерти моркву, потім додати,коли риба майже готова. Тушкувати ще 10 хвилин.

Посолити за смаком. Смачне гаряче готово!