У нашій родині дуже люблять курячі відбивні. Гарячі страви з курки дуже актуальні в багатьох сім’ях. Ніжне куряче м’ясо під хрусткою скоринкою, не залишає байдужими! Готуються вони дуже просто.
Для приготування нам знадобиться:
Грудки ріжемо на середні шматочки і добре відбиваємо кухонним молотком, з двох сторін. Відбивні повинні вийти 0,5-0,8 см. товщиною. За рахунок цього, куряче м’ясо вийде соковитим і ніжним. Трохи солимо і перчимо.
В одну миску насипаємо панірувальні сухарі, в іншу збиваємо яйця. Не сильно, так щоб вийшла однорідна маса. Потім мачає курку спочатку в яйця, потім в сухарі з двох сторін. Кладемо на розігріту сковороду з маслом і смажимо до золотистої скоринки. Ніжні курячі відбивні готові!