Легке і смачне блюдо з курки і цвітної капусти, різноманітить ваш стіл. Це зовсім нескладний і дуже апетитний рецепт, який я дізналася зовсім випадково. Гарячі страви з курки з кольоровою капустою під вершковим соусом не залишить вас байдужими.

Для приготування нам знадобиться:

  • філе куряче – 3 шт.
  • цвітна капуста – невеликий качан
  • вершки 10% – 200 мл
  • сіль
  • суха зелень

Якщо капуста свіжа, її необхідно попередньо відварити 5-10 хвилин. Якщо ж капуста була заморожена, то її необхідно розморозити і помити. Додаткової варіння вона не вимагає. Потім нарізаємо її в миску не дуже дрібно, але і не крупно.

Потім куряче філе ріжемо середніми шматочками. Висипаємо шматочки в глибоку, розпечену сковороду з олією і обсмажуємо 10 хвилин. Так щоб шматочки вкрилися трохи рум’яною скоринкою.

Після смаження курки, висипаємо в сковороду подрібнену капусту. Обсмажуємо, помішуючи 10-15 хвилин. Потім виливаємо вершки, солимо, додаємо суху зелень і залишаємо тушкуватися 6-8 хвилин. Апетитна курочка з кольоровою капустою під вершковим соусом готова!