Легке і смачне блюдо з курки і цвітної капусти, різноманітить ваш стіл. Це зовсім нескладний і дуже апетитний рецепт, який я дізналася зовсім випадково. Гарячі страви з курки з кольоровою капустою під вершковим соусом не залишить вас байдужими.
Для приготування нам знадобиться:
Якщо капуста свіжа, її необхідно попередньо відварити 5-10 хвилин. Якщо ж капуста була заморожена, то її необхідно розморозити і помити. Додаткової варіння вона не вимагає. Потім нарізаємо її в миску не дуже дрібно, але і не крупно.
Потім куряче філе ріжемо середніми шматочками. Висипаємо шматочки в глибоку, розпечену сковороду з олією і обсмажуємо 10 хвилин. Так щоб шматочки вкрилися трохи рум’яною скоринкою.
Після смаження курки, висипаємо в сковороду подрібнену капусту. Обсмажуємо, помішуючи 10-15 хвилин. Потім виливаємо вершки, солимо, додаємо суху зелень і залишаємо тушкуватися 6-8 хвилин. Апетитна курочка з кольоровою капустою під вершковим соусом готова!