Всім відомі корисні властивості печінки. Про те скільки в ній міститься цільних білків і мікроелементів говорити не потрібно. Крім того, ця страва надзвичайно ніжна,низькокалорійна і не містить жиру. Хочу розповісти один хороший рецепт з вмістом цього цінного продукту. Тушкована картопля з курячою печінкою відмінне домашнє блюдо. Приготувати його дуже просто.
Для приготування нам знадобиться:
Помити і порізати печінку невеликими шматочками. Покласти на розігріту сковороду з рослинним маслом і обсмажити з двох сторін до невеликого золотистого відтінку. Картоплю порізати середніми кубиками, перемішати з печінкою в каструлі і залити невеликою кількістю води. Так щоб ледве приховав картоплю.
Поставити тушкуватися на 20-30 хвилин на повільному вогні. Тим часом, дрібно ріжемо цибулю і тремо моркву на середній тертці. Після того, як печінка з картоплею дійдуть до напівготовності, додаємо цибулю і моркву. Тушкуємо все ще хвилин 10. Солимо за смаком.
Тушкована картопля з печінкою готова!