Цибульний суп – це не тільки приголомшливий французький делікатес, але і дуже корисна страва. Найпоширеною його корисним властивістю є зниження температури і поліпшення загального стану організму під час хвороби.

Цибулевий супОсоблива користь даного продукту викликана змістом вітаміну С. Такий свого роду антиоксидант допомагає вивести з організму всі вірусні інфекції та інші непотрібні вам мікроорганізми.

за Місцем її першої появи лука вважається Азія. Саме там вперше почали використовувати його для профілактики різних захворювань. Знав про його дивовижні властивості і Авіценна. Він практикував обробку ран сирим ріпчастою цибулею, а також використав цей чудовий подарунок природи для лікування хвороб, пов’язаних з носоглоткою.

Також варто зауважити, що багато народні рецепти лікування на сьогоднішній день включають в себе такий інгредієнт, як цибуля. Наприклад, якщо натерти цибулею мозоль на ніжці, то через кілька сеансів ви забудете про це неприємне непорозуміння на ваших ніжках.

Що найцікавіше, в стародавні часи люди чистили зуби саме кашкою з перетертого ріпчастої цибулі. Так що це тільки сучасні люди вважають цей запах неприємний, а от раніше пахнути цибулею було нормою.

Але сьогодні ми з вами більш детально вивчимо питання можливості схуднення з допомогою цибульного супу. Як виявилося, багато дієтологів рекомендують це чудове блюдо тим, хто бажає позбутися кількох зайвих кілограмчиків. Такий ефект досягається за рахунок низької калорійності такого супчика.

Регулярне вживання такого французького делікатесу нормалізує роботу кишечника, виводить з організму шлаки. Але зауважте, якщо ви просиділи на дієті з цибульним супом тижні три-чотири, а потім знову почали їсти все підряд, то кілограми дуже швидко прийдуть назад. Хоча в той же час організм буде працювати як годинник після такої грунтовної чищення.

Цибулевий суп для схуднення підходить не всім. І справа тут зовсім не у протипоказання. Просто така страва має досить оригінальний смак, і не кожна людина зможе його вживати протягом тижня.

Але якщо ви все ж впевнені у своїх силах, то однозначно варто спробувати, оскільки навіть якщо вам не вдасться позбавитися від зайвої ваги, ви виведете всі шлаки з організму, що саме по собі вже не так мало.

Цибулевий жиросжигающие суп для схуднення

Цибулевий жиросжигающие суп для схудненняПерш ніж давати вам сам рецепт такого супчика, ми хочемо звернути вашу увагу на те, що нерегулярне вживання цієї страви в їжу не принесе ніяких результатів. Так що якщо вам хочеться хизуватися через місяць-півтора в джинсах на розмір менше, то варто прислухатися до думки фахівців і харчуватися таким делікатесом щодня три рази в день мінімум тиждень.

І тоді ви помітите перші позитивні результати.

Отже, сьогодні ми з вами розглянемо два види цибульного супу, які мають жиросжигающие ефект:

  • Подрібніть качан капусти, трохи селери і дві-три цибулини. Вже порізані інгредієнти перекладіть в каструлю і залийте водою. Додайте сіль і перець за смаком. Каструльку разом з її вмістом поставте на вогонь і варіть до готовності. А якщо вам вже хочеться додати в приготоване блюдо невелику нотку оригінальності, то можете використовувати щіпку приправи для супу. В крайньому випадку підійдуть бульйонні кубики. Увага! Ні в якому разі не варто додавати в такий супчик сметанку або майонез. Так ви тільки зведете всі ваші приготування, одним махом перетворюючи низькокалорійний продукт висококалорійний;
  • Другий рецепт включає трохи інші складові. Вам знадобиться: 3 цибулини ріпчастої цибулі, масло вершкове, сіль часникова, кілька гілочок кропу і трохи натертого кореня селери. Кожну цибулину потрібно розрізати навпіл і обмазати маслом. Після цього викладаємо їх на деко і відправляємо в духовочку. Готувати головки потрібно до того моменту, коли їх поверхня стане трохи золотистою. Після цього перекладаємо готові цибулинки в каструлю, додаємо перетертий селера і заливаємо водою. Увага! Вода обов’язково повинна бути холодною, оскільки заливаючи інгредієнти окропом, ви порушите весь механізм приготування. А це, в свою чергу, суттєво вплине на смак. Суп можна заправити знежиреним йогуртом, а також посипати свіжим кропом.

Вибираючи між цими двома рецептами цибульного супу для схуднення, насамперед відштовхуйтеся від ваших смакових уподобань. Не варто знущатися над власним організмом, якщо ви ненавидите капусту.

Головне, прислухайтеся до себе, так як ваш організм не отримає ніяких потрібних вітамінів і мікроелементів, якщо буде постійно перебувати в стресовому стані.

Цибулевий суп з плавленим сиром

Один з варіантів дієтичного супу – це цибульний з плавленим сиром. Якщо ви любите такі сирки, то цілком можна облагородити специфічний смак французького делікатесу елементом зі звичного раціону. При цьому вам не потрібно робити нічого надприродного, просто дотримуйтесь рецептом, і у вас вийде приголомшливе блюдо, божественне на смак.

Цибулевий суп з плавленим сиромСьогодні ми пропонуємо вам рецепт, за яким готував це приголомшливе блюдо ще Дюма. Вам знадобиться 100 грам білого хліба (бажано пшеничного), пів-літра курячого бульйончик, одна цибулина, трохи вершкового масла і трохи натертого плавленого сиру. Якщо у вас в холодильнику є тільки твердий сир, то можете використовувати і його.

Хліб потрібно обсмажити на сковорідці, попередньо порізавши його на маленькі шматочки. Цибулька теж дрібно нарізаємо і поставити обсмажуватися на маленькому вогні до золотистого кольору. Потім слід з’єднати обсмажені цибулю і хліб на одній сковороді і підсмажити їх ще раз, але вже до злегка коричневого кольору.

І останній етап нашого кулінарного процесу: перекладання всіх інгредієнтів в каструльку і заливання їх гарячим курячим бульйоном. Варимо Суп до готовності. Головне, не забудьте, що хвилин за п’ять до закінчення приготування страви варто додати сир, і продовжувати варити супчик ретельно, перемішуючи вміст каструльки.

Отже, як бачимо, приготування такого чудесного жиросжигающего супчика немає нічого складного.

Головне, пам’ятайте, що є його треба регулярно, бажано три рази в день. Хочеться ще додати, що навіть якщо вам не потрібно худнути, ви все одно можете зрідка балувати свій організм подібними кулінарними шедеврами. Удачі вам у приготуванні!