Курячі пупочки є низькокалорійним продуктом, що містить багато білка, що відмінно підходить для людей, які стежать за своєю вагою і фігурою. Також вони багаті корисними мікроелементами такими, як калій, залізо, цинк, фолієва кислота.
Сам по собі цей продукт доступний і недорогий, а якщо ще приготувати курячі шлунки в мультиварці, тоді можна зберегти всі їх «корисності» і плюс зберегти такий дорогоцінний час, яким потрібно було б пожертвувати, провівши його біля плити.
Часто саме через тривалості приготування субпродуктів, багато господині і не люблять мати з ними справу.
А для жахливо зайнятих, існують ще й скороварки.
Склад:
Приготування
Треба обсмажити порізану цибульку півкільцями на режимі «Випічка» до золотистої прозорості. Додати до нього моркву, накрошенную смужками і смажити ще близько 10 хвилин. Після, завантажити в чашу мультиварки вимиті і нарізані соломкою пупочки.
Посолити, поперчити. Додати сметану, залити водою і все ретельно перемішати. Потім, переключитися на режим «Гасіння» і поставити на дві години. До тушкованим курячих шлунків на гарнір чудово підійде звичайне картопляне пюре, каша або макарони.
Склад:
Приготування
Промити курячі пупочки, видалити сміття, зрізати жирок. Відварити до готовності в підсоленій воді. Злити, дати пупочкам охолонути і нарізати середніми смужками. В мультиварці обсмажуємо на режимі «Випічка» наш цибульку і моркву.
Додати туди готові шлуночки і нарізати пластинками грибочки. Потім все залити сметаною. Поперчити, посолити. Далі, готувати приблизно годину в режимі «Гасіння».
Склад:
Приготування
Залити в чашу мультиварки масло і викласти в неї вимиті і почищені шлунки. Закрити кришку і ввімкнути режим «Випічка» на 50 хвилин. Під час приготування потрібно кілька разів відкривати і заважати блюдо.
Викласти пупки на тарілочку, а замість них відправити картоплю, порізану начетверо. Посипати приправкой. Шлунки перемішати з півкільцями лучка і повернути в каструлю. Посолити, поперчити.
Залити водою, щоб вона повністю покрила продукти. Потім, закрити кришку і поставити на 40 хвилин готується в режимі «Плов».
Скороварки в принципі і створені спеціально для продуктів, таких як курячі пупочки, які дуже довго готуються звичайним способом, а так у вас скорочується вдвічі час на приготування і при цьому вони виходять дуже ніжними і просто тануть у роті.
Склад:
Приготування
Зварити промиті пупочки у режимі «Суп» протягом 5 хвилин. Спустити тиск і злити воду. Цибуля нарізати півкільцями, почистити і натерти моркву на крупній тертці. Шлунки курячі обсмажити разом з іншими овочами на режимі «М’ясо» у відкритій сковороді 5 хвилин.
Додати томати, трохи води і тушкувати ще кілька хвилин. Засипати промитий рис. Залити п’ять мультистаканов води і варити на режимі «Рис» під високим тиск приблизно 30 хвилин. Подаючи на стіл, прикрасити зеленню.
Курячі пупочки – корисний і смачний продукт. Навчіться готувати і ваші близькі будуть вам вдячні за апетитні страви!